850 mensen eten spaghetti voor baby Victor, die zelf niet kon aanwezig zijn

Alexander Haezebrouck - 16 februari 2020 - Het Laatste Nieuws -


De spaghettiavond voor baby Victor in de Porseleinhallen in Wevelgem was een succes. Meer dan 850 mensen kwamen spaghetti eten. Victor en zijn mama moesten de avond helaas missen omdat Victor in het ziekenhuis in Leuven is opgenomen.


Victor Verdonckt uit Moorsele lijdt aan de zeldzame en ongeneeslijke spieraandoening SMA type 1, waarvan de behandeling 1,9 miljoen euro geld kost. “We zijn blij met zo’n grote opkomst”, zegt Sabine Landuyt, een van de organisatrices. “We hadden op 750 mensen gehoopt, maar een week voor de avond zelf waren we al uitverkocht en gingen we net voorbij 850 mensen. We verkopen ook snoep en plantjes vanavond, hopelijk halen we veel geld op.”...

Lees het volledige artikel: https://www.hln.be/in-de-buurt/wevelgem/850-mensen-eten-spaghetti-voor-baby-victor-die-zelf-niet-kon-aanwezig-zijn~a1f91964/
184 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Terug thuis

WORD VRIEND VAN VICTOR

Schrijf je in en blijf op de hoogte 

Contacteer ons 

Wens je ons te contacteren om eventueel zelf een actie op te zetten, laat dan jouw gegevens hieronder na met jouw boodschap.

Alvast bedankt! 

EMAIL

SOCIALS

  • Facebook
  • Instagram

DONATIES

We zijn jullie dankbaar voor elke financiële donatie, hoe klein ook.

Doneren kan door overschrijving op BE24 0689 3697 2638 

of online via onze donatiepagina op gofundme.com

PERS

De familie wenst alle aandacht en energie te richten op de zorg voor Victor en waardeert de terughoudendheid en discretie van journalisten. Gelieve de familie daarom niet rechtstreeks te contacteren.

Vragen kunnen gericht worden aan frederik.anseel@ugent.be of +61 482 83 25 26. 

Gelieve geen beeldmateriaal vanop deze website te reproduceren. In de persmap is high-res beeldmateriaal beschikbaar dankzij fotografe Siska Vandecasteele. Gelieve contact op te nemen met hello@siskavandecasteele.be voor gebruik.