Nieuwjaarsbrief 2021


Lieve vrienden van Victor,


2020 was een jaar om nooit te vergeten,

een jaar waarbij ik door jullie ondersteund werd met diverse initiatieven van spaghetti tot paella avond, steun uit gekende en ongekende hoek.

Weten dat mijn familie en ik er niet alleen voor stonden gaf ons zoveel warmte, sterkte en geloof in de toekomst.


2020 was een jaar waarin ik heel veel tijd in het ziekenhuis doorbracht, spannende momenten, maar ook hoopvolle gebeurtenissen. Telkens goed omringd door een toegewijd doktersteam.


Thuis, in mijn kleine bubbel, werd ik sterker en sterker. Elke dag trainde ik hard met kinesiste Iene en mijn mama, papa en zusje, met de rest van de familie supporterend aan de andere kant van het scherm.


Mijn intensieve trainingen werpen flink hun vruchten af. Ik kan al een paar uur per dag rechtop zitten in mijn speciale stoel. Ik blader in mijn boekjes, duw op de knopjes van mijn tablet of wip mee in mijn stoel met de dansbeats van zusje Laura. Vorige week verbaasde ik de hele familie toen ik besloot een minuutje helemaal alleen rechtop te zitten op het tapijt, zonder hulp. Echte VictorKracht!


Ik heb nog steeds mijn sondevoeding, maar kan nu wel mee aan tafel zitten en mag al eens proeven met een lepeltje van al dat lekkers.


Ik ben heel blij de kans gekregen te hebben om de wereld vanuit een andere positie te zien. Wat een verschil!

Met een optimistische blik op de toekomst wens ik jullie een gezond 2021; blijf volhouden in jullie bubbels - zo houden jullie mij ook gezond en sterk voor de toekomst.


Je kapoen,


Victor, 1 januari 2021127 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Terug thuis

WORD VRIEND VAN VICTOR

Schrijf je in en blijf op de hoogte 

Contacteer ons 

Wens je ons te contacteren om eventueel zelf een actie op te zetten, laat dan jouw gegevens hieronder na met jouw boodschap.

Alvast bedankt! 

EMAIL

SOCIALS

  • Facebook
  • Instagram

DONATIES

We zijn jullie dankbaar voor elke financiële donatie, hoe klein ook.

Doneren kan door overschrijving op BE24 0689 3697 2638 

of online via onze donatiepagina op gofundme.com

PERS

De familie wenst alle aandacht en energie te richten op de zorg voor Victor en waardeert de terughoudendheid en discretie van journalisten. Gelieve de familie daarom niet rechtstreeks te contacteren.

Vragen kunnen gericht worden aan frederik.anseel@ugent.be of +61 468 53 35 42. 

Gelieve geen beeldmateriaal vanop deze website te reproduceren. In de persmap is high-res beeldmateriaal beschikbaar dankzij fotografe Siska Vandecasteele. Gelieve contact op te nemen met hello@siskavandecasteele.be voor gebruik.