Nieuws over screening naar SMA geeft ouders van baby Victor hoop: “Hopelijk komt die er nu gauw”

Alexander Haezebrouck - 10 maart 2021 - Het Laatste Nieuws

Het nieuws dat na Wallonië, ook Vlaanderen baby’s wil screenen op de dodelijke spierziekte SMA, stemt de ouders van baby Victor uit Moorsele hoopvol. Dankzij een inspuiting met het medicijn Zolgensma, met een prijskaartje van 1,9 miljoen euro, namen de levenskansen van baby Victor enorm toe, maar een vroege screening kan ook veel leed voorkomen.

https://www.hln.be/wevelgem/nieuws-over-screening-naar-sma-geeft-ouders-van-baby-victor-hoop-hopelijk-komt-die-er-nu-gauw~ac06894a/?fbclid=IwAR2aWn0QzbUMEU6qTTye7eA40p_0JYYAX0q09BKar-VzkxVZlqMAsr5x7x4


26 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Terug thuis

WORD VRIEND VAN VICTOR

Schrijf je in en blijf op de hoogte 

Contacteer ons 

Wens je ons te contacteren om eventueel zelf een actie op te zetten, laat dan jouw gegevens hieronder na met jouw boodschap.

Alvast bedankt! 

EMAIL

SOCIALS

  • Facebook
  • Instagram

DONATIES

We zijn jullie dankbaar voor elke financiële donatie, hoe klein ook.

Doneren kan door overschrijving op BE24 0689 3697 2638 

of online via onze donatiepagina op gofundme.com

PERS

De familie wenst alle aandacht en energie te richten op de zorg voor Victor en waardeert de terughoudendheid en discretie van journalisten. Gelieve de familie daarom niet rechtstreeks te contacteren.

Vragen kunnen gericht worden aan frederik.anseel@ugent.be of +61 468 53 35 42. 

Gelieve geen beeldmateriaal vanop deze website te reproduceren. In de persmap is high-res beeldmateriaal beschikbaar dankzij fotografe Siska Vandecasteele. Gelieve contact op te nemen met hello@siskavandecasteele.be voor gebruik.