Novartis gaat 'Pia-medicijn' verloten onder zieke baby's

Bijgewerkt: 2 jan 2020

Wim De Preter - 19 december 2019 - De Tijd -


De Zwitserse farmareus Novartis gaat volgend jaar via lottrekking honderd baby’s uitkiezen die een gratis dosis van zijn levensreddende geneesmiddel Zolgensma krijgen.


Het ‘duurste medicijn ter wereld’ kreeg de voorbije maanden ruime bekendheid in ons land door de benefietactie ten voordele van baby Pia. Daarbij haalden de ouders van de baby 1,9 miljoen euro op om de behandeling te betalen...


Lees het volledige artikel op : https://www.tijd.be/dossier/rekenmeester/novartis-gaat-pia-medicijn-verloten-onder-zieke-baby-s/10192939.html


31 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Terug thuis

WORD VRIEND VAN VICTOR

Schrijf je in en blijf op de hoogte 

Contacteer ons 

Wens je ons te contacteren om eventueel zelf een actie op te zetten, laat dan jouw gegevens hieronder na met jouw boodschap.

Alvast bedankt! 

EMAIL

SOCIALS

  • Facebook
  • Instagram

DONATIES

We zijn jullie dankbaar voor elke financiële donatie, hoe klein ook.

Doneren kan door overschrijving op BE24 0689 3697 2638 

of online via onze donatiepagina op gofundme.com

PERS

De familie wenst alle aandacht en energie te richten op de zorg voor Victor en waardeert de terughoudendheid en discretie van journalisten. Gelieve de familie daarom niet rechtstreeks te contacteren.

Vragen kunnen gericht worden aan frederik.anseel@ugent.be of +61 482 83 25 26. 

Gelieve geen beeldmateriaal vanop deze website te reproduceren. In de persmap is high-res beeldmateriaal beschikbaar dankzij fotografe Siska Vandecasteele. Gelieve contact op te nemen met hello@siskavandecasteele.be voor gebruik.