Eerste vakantiedag

Bijgewerkt: 31 jul 2020

Dag vriendjes van Victor👋

hier ben ik nog eens met een update, ruim 3 maanden na mijn spuitje. Mijn revalidatie verloopt voorspoedig. Met de intensieve kiné versterk ik mijn spiertjes en leer ik nieuwe zaken zoals mijn hoofdje recht houden, met mijn handen grijpen naar mijn speeltjes en met mijn voetjes blokjes bouwen 😅

Oh en ik kreeg mijn eerste tandje 🤓

Vele groetjes op deze eerste 'vakantie'dag, Victor 💪


132 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Terug thuis

WORD VRIEND VAN VICTOR

Schrijf je in en blijf op de hoogte 

Contacteer ons 

Wens je ons te contacteren om eventueel zelf een actie op te zetten, laat dan jouw gegevens hieronder na met jouw boodschap.

Alvast bedankt! 

EMAIL

SOCIALS

  • Facebook
  • Instagram

DONATIES

We zijn jullie dankbaar voor elke financiële donatie, hoe klein ook.

Doneren kan door overschrijving op BE24 0689 3697 2638 

of online via onze donatiepagina op gofundme.com

PERS

De familie wenst alle aandacht en energie te richten op de zorg voor Victor en waardeert de terughoudendheid en discretie van journalisten. Gelieve de familie daarom niet rechtstreeks te contacteren.

Vragen kunnen gericht worden aan frederik.anseel@ugent.be of +61 468 53 35 42. 

Gelieve geen beeldmateriaal vanop deze website te reproduceren. In de persmap is high-res beeldmateriaal beschikbaar dankzij fotografe Siska Vandecasteele. Gelieve contact op te nemen met hello@siskavandecasteele.be voor gebruik.